Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
Boskalis jaarverslagen 2012

Strategie

Boskalis is wereldwijd actief en een leidende onderneming op het gebied van baggeren, offshore energie en maritieme dienstverlening. Door haar brede portfolio van specialistische activiteiten, in combinatie met innovatieve totaaloplossingen is de onderneming toonaangevend binnen haar marktsegmenten. De planmatige uitvoering van de strategie is een belangrijke pijler onder het succes, waarbij Boskalis deze regelmatig toetst aan de relevante marktontwikkelingen.

Begin 2014 heeft Boskalis het Corporate Business Plan 2014­-2016 geformuleerd. Sindsdien hebben wij goede voortgang geboekt bij de realisatie ervan. Tegelijkertijd constateren we dat de marktomstandigheden sinds medio 2014 drastisch zijn veranderd. Veel uitgangspunten waarop het plan was gestoeld zijn achterhaald door de recente marktontwikkelingen, waardoor het noodzakelijk is de strategie te herijken en waar nodig op onderdelen aan te scherpen.

Toegevoegd aan Mijn verslag Voeg toe aan Mijn verslag