Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
Boskalis jaarverslagen 2012

Strategisch kader

De strategie van Boskalis vloeit voort uit onze missie en visie.

Wij zijn wereldwijd een toonaangevende dienstverlener en expert op het gebied van baggeren en maritieme diensten en creëren een nieuwe horizon voor al onze stakeholders. Dit doen wij door een unieke combinatie van mensen, materieel en activiteiten. Volgens de hoogste standaarden van veiligheid en duurzaamheid leveren wij innovatieve en competitieve totaaloplossingen voor onze klanten in de offshore energiesector, havens en kust- en deltagebieden.

Gelet op de gewijzigde marktomstandigheden hebben wij de strategische koers voor de komende periode verlegd van groei (Expand) naar versterken (Strengthen) en het benutten van de kansen die de huidige markten bieden. Daarbij dient de organisatie te worden aangescherpt en op onderdelen te worden gerationaliseerd (Rationalize). De nadruk ligt derhalve op twee pijlers: Focus en Strengthen & Rationalize.

Toegevoegd aan Mijn verslag Voeg toe aan Mijn verslag