Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
Boskalis jaarverslagen 2012

Zoekresultaten

7 artikelen gevonden

Inleiding

Onze ISO 14001-certificering, die vertaald is in heldere en praktische richtlijnen, geeft aan dat de toepassing en verbetering van onze milieuprestaties permanente aandacht heeft.

Lees verder

Biodiversiteit en ecosystemen

Boskalis onderscheidt zich met zijn eco-engineering-expertise, gebaseerd op de Building with Nature-filosofie.

Lees verder

Klimaatverandering-gerelateerde activiteiten

Uit wereldwijd wetenschappelijk onderzoek over de afgelopen decennia kan een relatie worden gelegd tussen de grotere hoeveelheid CO2-uitstoot en de verandering van het klimaat.

Lees verder

Emissies

Door innovaties in materieel, werktechnieken, energiebesparing en brandstoffen levert Boskalis ook een bijdrage aan milieuvriendelijke oplossingen voor emissies.

Lees verder

Gebruik natuurlijke grondstoffen

Onze belangrijkste natuurlijke grondstof is zand. Zand wordt gewonnen uit win -gebieden die per project door een klant kunnen worden aangewezen. Daarnaast beschikt Boskalis wereldwijd over gelicenseerde zandwingebieden.

Lees verder

Vlootgerelateerde activiteiten

Ons nieuwe materieel voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van energieverbruik.

Lees verder

Millennials en Building with Nature

De vijver aan talentvolle, gemotiveerde medewerkers voor Boskalis is relatief klein. Het is bovendien een vijver waar veel bedrijven uit vissen.

Lees verder