Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
Boskalis jaarverslagen 2012

Zoekresultaten

7 artikelen gevonden

Inleiding

Zo’n 170 Boskalis medewerkers waren eind 2015 aanwezig bij de feestelijke finale van de tweede Boskalis Innovation Challenge.

Lees verder

Veiligheid

Veiligheid is voor Boskalis een license to operate en heeft als een van onze kernwaardes de hoogste prioriteit in een omgeving en met werkzaamheden die een relatief hoog risicoprofiel hebben.

Lees verder

Talentmanagement

Boskalis streeft een evenwichtige samenstelling van de medewerkerspopulatie na. Er dient een goede balans te zijn tussen ondernemende ‘denkers en doeners’, waarbij continu op voldoende talentvolle en gekwalificeerde medewerkers kan worden gerekend.

Lees verder

Arbeidsvoorwaarden en-omstandigheden

We onderschrijven de principes van de International Labour Organization. Van onze medewerkers valt 38% onder een CAO. Het betreft het merendeel van het zeevarende en uitvoerende personeel.

Lees verder

Duurzame inzetbaarheid

Samen met de Ondernemingsraad en de vakbonden hebben we verkend hoe medewerkers gezond, veilig en gemotiveerd blijven tot hun pensionering. Als werkgever bieden we in de diverse opleidingsprogramma’s het onderdeel Fit for Boskalis aan.

Lees verder

Diversiteit

In een internationale projectenomgeving als de onze die een flexibele, brede en innovatieve aanpak vereist, zien wij diversiteit in een ruime context.

Lees verder

Boskalis lanceert biobrandstof pilot

In 2015 is Boskalis met consortiumpartners GoodFuels Marine uit Nederland en de Finse motorenfabrikant Wärtsilä gestart met een tweejarige biobrandstofpilot.

Lees verder