Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
Boskalis jaarverslagen 2012

Zoekresultaten

9 artikelen gevonden

Bedrijfsprofiel

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) is toonaangevend expert op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening en creƫert nieuwe horizons voor al zijn stakeholders.

Lees verder

Activiteiten

Boskalis staat bekend om zijn innovatieve benadering en specialistische kennis van milieuvriendelijke technieken.

Lees verder

Strategie

Boskalis is wereldwijd actief en een leidende onderneming op het gebied van baggeren, offshore energie en maritieme dienstverlening.

Lees verder

Marktontwikkelingen

De lange termijn megatrends, waarop het bedrijfsmodel en het Corporate Business Plan van Boskalis zijn gebaseerd, blijven onverminderd geldig. Dit betreft de groei van de wereldbevolking en de toenemende welvaart.

Lees verder

Strategisch kader

Gelet op de gewijzigde marktomstandigheden hebben wij de strategische koers voor de komende periode verlegd van groei (Expand) naar versterken (Strengthen) en het benutten van de kansen die de huidige markten bieden.

Lees verder

Focus

Met onze kernactiviteiten richten wij ons op (deel)markten waar onze kansen het grootst zijn, waarbij wij onze diensten zowel in samenhang als enkelvoudig aanbieden.

Lees verder

Strengthen & Rationalize

De pijler Strengthen & Rationalize heeft betrekking op alle divisies.

Lees verder

Aandeelhoudersinformatie

Wij hechten er belang aan dat de waarde van ons aandeel onze prestaties en de ontwikkeling in onze markten voldoende reflecteert.

Lees verder

Uitbreiding Suezkanaal: logistieke en organisatorische krachttoer

Nooit eerder werd op een baggerproject zoveel materieel ingezet als bij de uitbreiding van het Suezkanaal. Nog nooit was de tijdsdruk zo groot, en nimmer werden op een project zulke hoge productievolumes behaald.

Lees verder